Emergència climàtica i migracions. Refugiats climàtics, un repte global

L’objectiu de la sessió és crear consciència sobre els efectes de l’escalfament del sistema climàtic. Font: Fundesplai.
Barcelona
Dijous, 14/11/2019

El 14 de novembre, Fundesplai organitza la sessió a l’Escola Industrial, Barcelona.

El proper dijous 14 de novembre a les 17.30 h, Fundesplai organitza l’acte Emergència climàtica i migracions. Refugiats climàtics, un repte global.

L’objectiu de la sessió és crear consciència sobre els efectes de l’escalfament del sistema climàtic i analitzar les tendències i previsions d’un dels reptes més importants del segle XXI.

L’acte remarca greus conseqüències sobre l’economia i els sistemes naturals i humans i alerta que els efectes s’agreugen en les poblacions més pobres per la seva baixa capacitat de resiliència, i especialment en les dones.

La sessió s’iniciarà amb la ponència de Cristina Monge, assessora executiva d’ECODES i que abordarà el tema de les migracions climàtiques, l’impacte del canvi climàtic del que en tenim menys consciència.

A continuació, es donarà pas als reptes de les migracions climàtiques. En primer lloc, Miguel Pajares, president de la Comissió Catalana d’Ajuda al Refugiat (CCAR), parlarà del repte de l’acollida i el refugi, seguit de Pep Salas, assessor de CADS, que tractarà el repte de la transició energètica.

La inscripció és gratuïta i per formalitzar-la, s’ha d’emplenar el formulari d’inscripció.

Data: 

Dijous 14 nov

Hora: 

17:30

Organitzador: 
Fundesplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundesplai.org