Encara et pots apuntar a l'intercanvi juvenil 'Class privilege'!

 Font:
Dissabte, 30/03/2019

Encara ets a temps d'apuntar-te a l'intercanvi juvenil 'Class privilege' que organitza la Fundació Catalunya Voluntària. Serà a Vilanova i la Geltrú del 30 de març al 7 d'abril. Apunta't!

Dissabte 30 de març comença a Vilanova i la Geltrú l'intercanvi juvenil Class Privilege, l'últim capítol del cicle Privilege Programme. Aquest és un projecte que pretén desenvolupar una perspectiva més àmplia sobre el concepte de privilegi entès com a desigualtat social. Creiem que la reflexió és un pas crucial per assolir la igualtat social i una millor comprensió de la Justícia Social i els Drets Humans.

Objectius:

  • Aprendre a identificar privilegis en general, privilegis de classe i altres privilegis interseccionals;
  • Sensibilitzar sobre l'existència, en tots els nivells de l'estructura social i la varietat de formes de privilegi de classe, i tenir idees sobre el seu origen i/o causa;
  • Aprendre a pensar críticament sobre la societat en la qual vivim i sobre com fer-ho més fàcil per a les persones que experimenten l'opressió basada en la classe a través de l'activisme i les accions quotidianes;
  • Reflexionar sobre la posició pròpia i trobar formes positives i proactives per reduir la diferència de desigualtats;
  • Conèixer les formes de privilegi de classe a Espanya i als països dels participants que assisteixen a l'intercanvi;
  • Descobrir el teu rol en la transformació social.

Les persones interessades a realitzar aquest intercanvi juvenil, que tindrà una durada d'una setmana, han d'escriure el més aviat possible un email a info@catalunyavoluntaria.cat. Apunta't a aquesta oportunitat i reflexiona sobre els privilegis de classe en bona companyia!

Els intercanvis juvenils ofereixen la possibilitat a persones joves de conviure entre 5 i 21 dies amb joves d'altres països i cultures. Durant l'estada, els i les participants realitzen diferents activitats, tallers, jocs, debats i dinàmiques sobre una temàtica concreta, que faciliten l'aprenentatge intercultural, el treball en equip, l'intercanvi d'experiències, utilitzant l'educació no formal com a metodologia.

Data: 

Dissabte 30 març

Hora: 

18:18

Organitzador: 
Fundació Catalunya Voluntària
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@catalunyavoluntaria.cat