Encerts i errades en la implementació de les TIC a les entitats

Encerts i errades en la implementació de les TIC a les entitats
Barcelona
Dijous, 23/11/2017

En aquesta trobada es comentaran diverses estratègies per tal d’implementar solucions tecnològiques a les entitats. Durant la trobada es parlaran de diverses solucions tecnològiques.

En aquesta trobada es parlarà d’estratègies a l’hora d’implementar solucions tecnològiques per a les entitats sense ànim de lucre. La trobada es farà el dijous 23 de novembre, de les 19:00 h fins les 20:00 h, a la seu de Oxfam Intermón. En aquesta trobada, el ponent serà en Pedro Álvarez de la web ElTercer.net i fundador de l’eina Sinergia CRM. Aquesta trobada està organitzada per Net Squared Barcelona.

La implementació de la tecnologia és un repte per les entitats sense ànim de lucre. Si s’incorporen solucions com un ERP o un CRM, els errors és multipliquen. Aquests ERP o CRM, però, poden aportar molts beneficis a l’entitat. Per a que la implementació de la tecnologia no sigui un error, hem de comptar amb el màxim d’informació de 3 moments claus: detecció de la necessitat, selecció de la solució i implementació de la mateixa solució.

A la trobada es parlaran del desenvolupament de solucions a mides front a l’adaptació d’eines que aporten unes solucions concretes, de la importància de liderar la implementació d’eines, de les opcions de codi obert i dels manuals de procediments. També serà molt important, col·laborar amb les aportacions de les persones assistents.

Data: 

Dijous 23 nov

Hora: 

19:00

Correu electrònic Organitzador: 
https://www.facebook.com/NetSquaredBCN/
Organitzador: 
Net Squared Barcelona