‘Engeguem el nostre projecte cooperatiu’

‘Engeguem el nostre projecte cooperatiu’
Reus
Divendres, 29/03/2019

L’itinerari formatiu té per objectiu dotar de les eines necessàries per crear una empresa dins de l’economia cooperativa, social i solidària.

Es posa en marxa l’itinerari formatiu ‘Engeguem el nostre projecte cooperatiu’ que, des de fa tres anys, organitza l’Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona (CoopCamp). Es durà a terme en 4 sessions entre els mesos de març i abril a la Redessa de Reus (Camí de Valls, 81-87) en horaris de matí i tarda. La formació, per la qual hi ha passat un total de 63 participants i ha generat 40 nous projectes, és gratuïta però és necessari inscriure’s prèviament a través d’aquesta pàgina.

L’itinerari té per objectiu dotar de les eines necessàries per crear una empresa dins de l’economia cooperativa, social i solidària, i assessorar a les entitats que desitgin incorporar aquests valors en els seus projectes. A banda d’aquestes sessions formatives, participatives i orientades a la pràctica, la metodologia del curs també inclou un acompanyament individual que es programarà de forma personalitzadaper tal de constituir un projecte.

Data: 

Divendres 29 març

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Ateneu Cooperatiu del Camp de Tarragona
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@coopcamp.cat