És possible una altra política de seguretat?

El logotip de FundiPau, l'entitat organitzadora de l'acte. Font: Fundipau
Barcelona.
Dimarts, 27/06/2017

FundiPau organitza una jornada per repensar les vies que tenen els estats per prevenir i combatre el terrorisme i per promoure els drets humans.

Què pot fer un estat per garantir la seguretat, la pau i els drets humans? L’entitat FundiPau organitza una jornada el 27 de juny a la Facultat de Ciències de Comunicació de Blanquerna dedicada a repensar les polítiques de seguretat vigents i proposar alternatives per promoure la justícia social i el compliment dels drets humans.

El programa d’actes compta amb una primera conferència a les 10h, “Repensant la seguretat”, amb Celia McKeon, de The Ammerdown Group, i amb una segona a les 12h sobre “Què pot fer un estat per prevenir i combatre el terrorisme”, a càrrec de Robert Parker, director de Política i Comunicació de Saferworld.

A les 16h, Beatriz Perales, responsable del departament de Campanyes i Investigació de la secció espanyola d’Amnistia Internacional protagonitzarà la conferència titulada “Què pot fer un estat per promoure els Drets Humans”.

Una taula rodona a les 18h tancarà la jornada. Es debatrà sobre estratègies de prevenció de conflictes i de promoció de la seguretat i la pau a través de les idees d’Eduard Soler, investigador i coordinador del projecte Menara del Barcelona Centre for International Affairs (CIDOB), i Sergio Maydeu, analista especialitzat en conflictes armats, violència i desenvolupament.

Per a més informació, podeu consultar el tríptic de la jornada. L’entrada és gratuïta i s’adreça a tothom amb interès sobre polítiques de seguretat. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia a través del web de Fundipau.

Més informació:

  • Data: 27 de juny.
  • Hora: De 10h a 20h.
  • Lloc: Sala d’actes de la Biblioteca de la Facultat de Ciències de la Comunicació Blanquerna (carrer Valldonzella, 12, Barcelona).
  • Organitza: FundiPau.
  • Entrada: Gratuïta.
  • Contacte: lverges@fundipau.org.
Data: 

Dimarts 27 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
FundiPau
Correu electrònic de l'organitzador: 
lverges@fundipau.org