Escola de Salut de Persones Grans del Raval

Escola de Salut de Persones Grans del Raval
Barcelona
Dijous, 16/01/2020

22 sessions, de gener a juny, dedicades a l'activitat física i les cures de tota mena.

L’Escola de Salut de Persones Grans del Raval iniciarà el nou curs 2020 el proper 16 de gener. Serà la sisena edició i fins al mes de juny oferirà 22 sessions, els dijous d’11 h a 12.30 h al Casal de Barri Folch i Torres.

S'hi realitzaran diferents activitats d’activitat física, trobades intergeneracionals i xerrades de temàtiques diverses, com alimentació, cura de la pell, salut i emocions, memòria, i onada de fred. La programació s’ha fet conjuntament amb la comissió d'alumnes que participen a l’Escola des de fa anys i que col·labora activament en la seva planificació i execució.

L’organització i implementació de l'Escola de Salut és a càrrec de la Subcomissió d'Envelliment Saludable de la línia de Salut Comunitària del Raval, en la qual hi participen els CAPs de Raval Sud i Raval Nord, l'Agència de Salut Pública de Barcelona, el Programa d’Atenció i Prevenció de la Solitud a Ciutat Vella (PAPS), els Casals Municipals de Gent Gran Josep Trueta i Josep Tarradellas, els Centres de Serveis Socials de Raval Nord i Raval Sud, el Centre de dia El Mil·lenari i la Fundació Tot Raval.

Aquesta iniciativa sorgeix d’un procés comunitari i de les necessitats expressades per les persones grans, amb la col·laboració de diferents agents del barri i en el marc del projecte d'Intervenció Comunitària Intercultural (ICI), finançat per l'Obra Social 'la Caixa' i del Programa 'Salut als Barris', de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Per a més informació, les persones interessades es poden adreçar a:

Centre d’Atenció Primària (CAP) Drassanes (Treball Social)
Av. Drassanes, 17

Centre d’Atenció Primària (CAP) Lluís Sayé (Equip d’Atenció Primària)
c/ Torres i Amat, 8

Casal Municipal de Gent Gran Josep Trueta
c/ Reina Amàlia, 31-33

Casal Municipal de Gent Gran Josep Tarradellas
Plaça de les Caramelles, 3

Fundació Tot Raval
Plaça de les Caramelles, 8

Data: 

Dijous 16 gen

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Subcomissió d'Envelliment Saludable de la línia de Salut Comunitària del Raval
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@totraval.org