Escola d'Estiu de la XES

cartell de l'esdeveniment
Dijous, 06/06/2019 fins Diumenge, 07/07/2019

La Xarxa d'Economia Solidària enguany ens proposa un doble format: d'una banda, activitats descentralitzades, i d'altra, unes jornades de convivència.

La quarta edició de l'Escola d'Estiu porta com a lema 'Arrelem per afrontar nous reptes' i convida a reflexionar conjuntament sobre les conseqüències de la crisi social i ambiental que vivim, animant-nos a pensar per actuar.

La Xarxa d'Economia Solidària (XES) ha preparat un conjunt d’activitats que promouen les xarxes locals de diferents ciutats i barris, i unes jornades de convivència a l'alberg Els Caus de Mura, al Bages, que donarà peu al coneixement mutu de les persones participants i els projectes. L'objectiu: debatre estratègicament sobre les respostes de l’economia social i solidària davant el capitalisme de plataforma.

Les activitats promogudes per les xarxes tindran lloc els dies 6, 12, 13, 14 i 20 de juny a Mataró, Ripoll i diversos barris de Barcelona i Sabadell, per tal de continuar arrelant les iniciatives locals a diversos punts del territori.

Pel que fa a les jornades de convivència, es faran al Bages del 5 al 7 de juliol amb un programa que es basarà en tres eixos: refer el vincle social, alternatives econòmiques i ambientals, i relacions polítiques.

Pots trobar més informació al web de la XES, així com fer la teva inscripció per a les activitats i/o per a les jornades de convivència.

Data: 

Dijous 06 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
XES
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@xes.cat