Escola d’Estiu del Voluntariat 2018

Escola d’Estiu del Voluntariat
Barcelona
Dimecres, 19/09/2018

Enguany es programaran totes les formacions en un sol dia, amb una sessió inaugural que donarà les eines necessàries per impulsar la comunicació a les entitats.

La Direcció General d’Acció Civica i Ciutadana (DGACC) organitza una nova edició de l’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV). Com a novetat, enguany es canvia el format i en un mateix dia es programaran totes les formacions amb una sessió inaugural que donarà, a totes les persones assistents, les eines necessàries per impulsar la comunicació a les entitats. L’EEV tindrà lloc el 19 de setembre a la Universitat Pompeu Fabra - Campus del Poblenou (c. de Roc Boronat, 138) de Barcelona.

Les persones voluntàries i responsables de les entitats de voluntariat, tenen a l’EEV l’oportunitat d’afegir en el seu currículum formacions realitzades per escoles del Pla de formació de l’associacionisme i el voluntariat de Catalunya (PFACV) i per d’altres entitats especialitzades del sector associatiu. Com cada any, l’EEV tindrà formacions especialitzades per a les juntes directives, persones voluntàries i equips tècnics de les entitats sense ànim de lucre de Catalunya.

Més informació

Data: 

Dimecres 19 set

Hora: 

10:00

Organitzador: 
DGACC