Escola Popular d’Economia Feminista a Barcelona

El curs començarà el 20 d'octubre i acabarà l'1 de desembre. Font: Cooperacció
Barcelona.
Divendres, 20/10/2017 fins Divendres, 01/12/2017

El treball de cura, l’economia capitalista, les relacions de poder, de comunitat i de sostenibilitat són alguns dels aspectes que s’analitzaran a la cinquena edició del curs.

El 20 d’octubre arriba la cinquena edició de l’Escola Popular d’Economia Feminista a Barcelona, impulsada per CooperAcció. El curs té l’objectiu de crear un espai per fomentar el pensament crític al voltant de temes com el treball de cura, el funcionament del sistema capitalista i l’anàlisi de les relacions de poder, de comunitat, de sostenibilitat i de vulnerabilitat, entre d’altres aspectes.

L’Escola Popular d’Economia Feminista servirà per compartir coneixements teòrics sobre economia feminista. El curs serà presencial i s’utilitzarà una metodologia participativa que prescindirà de paper i llapis.

El curs, totalment gratuït, acabarà l’1 de desembre i s’adreça a tothom amb interès a aprendre més sobre l’economia feminista. Cal inscriure-s'hi abans del 10 d’octubre emplenant aquest formulari. Les sessions es faran els divendres de 16h a 20h al local de Lafede.cat. Per a més informació, podeu consultar la programació i l’horari.

Més informació:

  • Data: Del 20 d’octubre a l’1 de desembre.
  • Hora: Divendres de 16h a 20h.
  • Lloc: Local de LaFede.cat.
  • Organitza: CooperAcció.
  • Preu: Gratuït.
  • Contacte: economiafeminista@cooperaccio.org.
Data: 

Divendres 20 oct

Hora: 

16:00

Organitzador: 
Cooperacció
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@cooperacció.org