Esmorzar-presentació ‘FOESSA BCN 2019’

Esmorzar-presentació ‘FOESSA BCN 2019’. Font: Fundació FOESSA
Barcelona
Dijous, 19/12/2019

L’informe és pioner en l’anàlisi i comprensió dels factors que provoquen l’exclusió social a Barcelona i la resta de municipis que conformen la diòcesi.

Càritas Diocesana de Barcelona ha programat per al proper dijous 19 de desembre a les 10.00 hores, l’esmorzar informatiu en què es presentarà l’informe ‘FOESSA 2019’ de la diòcesi de Barcelona. L’esdeveniment tindrà lloc a la seu de l’entitat a Barcelona, concretament a la Sala Mossèn Ventosa (Plaça Nova, 1). L’informe, elaborat per la Fundació FOESSA, és pioner en l’anàlisi i comprensió dels factors que provoquen l’exclusió social a Barcelona i la resta de municipis que conformen la diòcesi.

Durant l’esmorzar també es presentarà l’Observatori de la Realitat Social de Càritas Diocesana de Barcelona, una eina que mostrarà tots els indicadors de l’Informe FOESSA de manera interactiva, així com altres indicadors relacionats amb problemàtiques de caràcter social. Intervindran en l’acte:

  • Salvador Busquets, director de Càritas Diocesana de Barcelona.
  • Miriam Feu, cap d’anàlisi social i incidència i responsable del nou Observatori de la Realitat Social de Càritas Diocesana de Barcelona.
  • Mn. Josep Matías, delegat episcopal de Càritas Diocesana de Barcelona.

En cas d’assistència, cal contactar amb jjulia@caritas.barcelona o trucant al 607 024 183

Data: 

Dijous 19 des

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Càritas Diocesana de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
jjulia@caritas.barcelona