Espai obert de voluntariat penitenciari

Espai obert de voluntariat penitenciari
Barcelona
Dissabte, 11/11/2017

En la 5a trobada s’hi recollirà testimoni de la mà dels diferents agents implicats, com professionals, personal intern i persones voluntàries.

Arriba la cinquena edició de l’espai obert de voluntariat penitenciari, una activitat autogestionada pel voluntariat penitenciari i que compta amb el suport de la Taula de Participació Social de Catalunya (TPS). Enguany tindrà lloc el dissabte 11 de novembre a la Sala Pompeia (Carrer de la Riera de Sant Miquel, 1) de Barcelona i està dirigida principalment a persones voluntàries i professionals del sistema penitenciari, voluntaris/àries socials, estudiants i qualsevol persona interessada en projectes de cohesió social.

Aquest espai pretén esdevenir un lloc de trobada, de formació i d’intercanvi d’experiències per posar en relleu el valor del voluntariat penitenciari. D’aquesta manera, s’hi recollirà el testimoni del voluntariat penitenciari de la mà dels diferents agents implicats, com professionals, interns/es i voluntaris/àries. L’aforament és limitat i les inscripcions s’han de fer a través d’aquest formulari abans del dia 31 d’octubre, juntament amb l’enquesta prèvia a la sessió.

Data: 

Dissabte 11 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Voluntarait Penitenciari