Espectacle de titelles ‘Matito i la gota d’aigua’

L’objectiu és sensibilitzar a la ciutadania sobre la cooperació, el dret humà a l’aigua i al sanejament i la mercantilització d’aquest recurs. Font: Enginyeria Sense Fronteres.
Sant Boi de Llobregat
Dissabte, 01/06/2019

El proper 1 de juny, Enginyeria Sense Fronteres organitza l’espectacle a la plaça Catalunya de Sant Boi de Llobregat.

El proper dissabte 1 de juny a les 12.30, Enginyeria Sense Fronteres organitza l’espectacle de titelles ‘Matito i la gota d’aigua’.

L’objectiu de l’espectacle és sensibilitzar a la ciutadania sobre la cooperació, el dret humà a l’aigua i al sanejament i la mercantilització d’aquest recurs.

L’activitat s’emmarca dins de la campanya Som Aigua, que proporciona eines per millorar les capacitats dels governs locals, transversalitzar la política de cooperació al desenvolupament, posar en valor el paper dels municipis en la prestació dels serveis d’aigua i potenciar la feina de la societat civil.

A través del teatre de titelles, la interpretació i la música en directe, es narra la història d'en Matito. Aquest personatge viu en un poble on hi té una olivera a prop del riu. Un dia es fixa que cada vegada baixa més contaminat. Tot i això, un empresari vol comprar-li la olivera per substituir-la per una roda que vol extreure tota l'aigua del riu per vendre-la.

El Matito i els diferents personatges que intervenen en l'espectacle tractaran la situació de l'aigua al món, la mercantilització del recurs i la sostenibilitat per decidir si en Matito ven l'olivera o es posen a treballar conjuntament per una nova cultura de l'aigua.

Data: 

Dissabte 01 juny

Hora: 

12:30

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@esf.cat