Obra de teatre: 'La Famiglia'

Fragment d'una representació del Grup de Teatre Inclusiu del Servei de Drets Civils de l’Ajuntament de Sitges. Font: Ajuntament de Sitges
Sitges
Diumenge, 16/01/2022

Actors i actrius amb diversitat funcional, i persones voluntàries, participen en aquesta obra de teatre, un homenatge a les famílies i el seu suport incondicional.

Sota la direcció de l’actriu Anna Barrachina i la coreògrafa i ballarina Vero Cendoya, s'estrena el diumenge 16 de gener l'obra de teatre 'La Famiglia', al teatre Casino Prado Suburense de Sitges, en una única funció a les 11 h del matí. L'equip d'actors i actrius està format per persones amb diversitat funcional i persones voluntàries, una formació del grup de Teatre Inclusiu de K.A.E Teatre Social, impulsat pel Servei de Drets Civils de l’Ajuntament de Sitges.

L'objectiu principal de l'obra és fer un homenatge a la família (de sang o no), aquelles persones que donen un suport incondicional cada dia. Es mostra la diversitat de les unitats familiars, des de les famílies tradicionals, monoparentals, amb fills d'acollida o adoptius, i es tracten temes de totes les situacions que es troben en una família: tragèdia, comèdia i drama. Les entrades ja estan disponibles en aquest enllaç.

Data: 

Diumenge 16 gen

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Servei de Drets Civils de l’Ajuntament de Sitges
Correu electrònic de l'organitzador: 
inclusio@sitges.cat