Espectacle solidari: "De Damasc a Idomeni"

Equip de Proactiva Open Arms en tasques de salvament. Font: Proactiva Open Arms
Barcelona
Dilluns, 12/09/2016

L’obra ajudarà a finançar l’ONG Proactiva Open Arms i se celebrarà al Teatre Lliure de Barcelona.

L’ONG Proactiva Open Arms ha organitzat l’espectacle solidari “De Damasc a Idomeni” que se celebrarà al Teatre Lliure de Barcelona el dia 12 de setembre. Amb l’objectiu de finançar el vaixell de salvament marítim Astral, que té un cost de 22.400€, l’obra acollirà 60 grans noms del món del teatre a Catalunya (20 autors i autores, 20 intèrprets i 20 directors i directores).

El compromís de l’obra és fer visible la crisi humanitària de les persones refugiades, i per això s’han unit representants de diverses entitats amb una acció comuna: reduir al mínim la distància entre aquesta realitat i la societat.

L’espectacle es representarà a la Sala Fabià Puigserver. En total, seran dues les funcions que es realitzaran, una a les 20:00h i l’altra a les 21:30h de la nit, amb un aforament de 160 localitats. Tot i que a l’hora de reservar l’entrada es podrà fer de manera gratuïta, l’aportació mínima per persona és de 50€ mitjançant uns donatius que es podran fer a la sortida de l’espectacle directament a l’ONG, sigui en efectiu o amb targeta.

Data: 

Dilluns 12 set

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Proactiva Open Arms
Correu electrònic de l'organitzador: 
laura@proactivaopenarms.org