Estada de voluntariat a Ginestarre

Imatges de Projecte Boscos de Muntanya
Ginestarre
Dilluns, 27/07/2020 fins Diumenge, 20/09/2020

Nova edició de 'Ginestarre: pastures i ramats al territori de l'ós', una estada de voluntariat organitzada per l'entitat Projecte Boscos de Muntanya.

Estades de voluntariat d'una setmana a Ginestarre, un poble de muntanya pertanyent al municipi d’Esterri de Cardós (Pallars Sobirà). Aquesta localitat està ubicada a una petita vall ramadera i forestal on s’hi troben espècies com l'ós bru i el gall fer pirinenc, i hàbitats d’interès com els boscos de pi negre i els matollars de bàlec.

Durant el voluntariat es duran a terme tasques com la recuperació i manteniment de pastures; millora de l’hàbitat forestal en boscos de pi negre i bedoll per reduir la densitat i afavorir la diversitat; recuperació i manteniment de camins ramaders tradicionals i suport a l’activitat ramadera. El projecte compta amb la col·laboració del Parc Natural de l'Alt Pirineu i forma part del projecte europeu Interreg POCTEFA GREEN.

Les estades es duran a terme des del 27 de juliol fins al 20 de setembre. Per participar-hi, cal inscriure's a través de la seva pàgina web.

Data: 

Dilluns 27 jul

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Projecte Boscos de Muntanya.
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@projecteboscos.cat