Estarter 2015

 Font:
Barcelona
Divendres, 09/01/2015 fins Divendres, 05/06/2015

Una experiència formativa col·laborativa per a iniciatives col·lectives, amb vocació transformadora, que faciliti coneixements i eines.

Cada vegada sentim a parlar més d’emprendre però, en general, es planteja com una acció individual quan endegar col·lectivament pot presentar molts més avantatges: compartim sabers, qualitats, recursos, tenim més xarxa, ens donem suport mutu, etc. A més, en l’actual context de crisi sistèmica, emprendre pot significar, precisament, fer-ho amb voluntat de transformar.
Sovint també, sentim a parlar de bones idees i bons equips que van resultar experiències fallides per problemes d’organització, de comunicació, per manca d’estratègia o viabilitat, per manca de visibilitat o no saber “vendre’s”....

Oferim una proposta formativa innovadora que combina dues modalitats pedagògiques:
1. Formació teòrico-pràctica per part d’un equip docent (modalitat formació),
2. Formació col·laborativa entre els alumnes/projectes participants (modalitat Arremangar-se)...
...que es concreta en 4 mòduls que es poden cursar independentment o com a itinerari integral i que es realitzaran majoritàriament en divendres i caps de setmana, combinats amb espais i recursos disponibles per al treball col·laboratiu, i espais d’assessorament i acompanyament col·lectiu.
1. Formació teòrico-pràctica
• Podeu cursar mòduls individuals (anomenats esferes) o bé seguir tot l'itinerari integral. Cada esfera s’ocupa d’un dels diferents aspectes rellevants que defineixen un projecte col·lectiu.
2. Formació col·laborativa ARREMANGAR-SE
• Podeu participar a 3 espais basats en l’aprenentatge entre iguals (la inscripció a qualsevol mòdul de formació o a projectes hi dóna dret sense cap cost afegit).

Data: 

Divendres 09 gen

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Escola de l'IGOP
Correu electrònic de l'organitzador: 
igop.bcn@uab.cat