Estrena de 'Quasi Opera', la producció d’enguany de la Federació d'Ateneus de Catalunya

Cartell oficial de l'obra Quasi Opera, de la companyia Il·luminati. Font: Federació d'Ateneus de Catalunya
Figueres
Diumenge, 23/01/2022

Com cada any, la FAC arriba amb un espectacle per gaudir arreu de Catalunya, enguany una òpera i comèdia que s'estrena el 23 de gener.

La companyia teatral Il·luminati presenta la seva nova obra 'Quasi Opera', un espectacle còmic que fa un recorregut per les peces més importants del repertori de l'òpera i del món musical i de la cançó, on es mostren alguns dels problemes que pateixen els grans tenors, com són les obsessions i les inseguretats, a través de personatges peculiars que arrencaran un somriure al públic. 'Quasi Opera' s'estrena el diumenge 23 de gener, a les 18 h de la tarda, a La Cate de Figueres.

És la producció escollida per representar-se a la Xarxa de Teatres d'Ateneus de Catalunya (XTAC) aquest any 2022, amb una programació de gener a setembre. Està coproduïda per la Federació d'Ateneus de Catalunya. L'objectiu d'escollir anualment un espectacle per representar als diferents espais, és dinamitzar les sales teatrals dels ateneus per tal d'oferir formació als programadors i avantatges i descomptes econòmics en la programació d'obres.

Data: 

Diumenge 23 gen

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Federació d'Ateneus de Catalunya
Correu electrònic de l'organitzador: 
ateneus@ateneus.cat