Estrena del documental ‘Kitchwa Tembo, el somni d'un tresor amagat’

El documental parla dels efectes que han tingut les regulacions internacionals en la població local congolesa que viu de l’extracció de minerals de conflicte. Font: Conflict Minerals.
Barcelona
Dimecres, 03/07/2019

El 3 de juliol, Justícia i Pau organitza la sessió a l’Ateneu del Raval.

El proper dimecres 3 de juliol a les 19.00 h, Justícia i Pau organitza l’estrena del documental ‘Kitchwa Tembo, el somni d'un tresor amagat’.

El projecte #ConflictMinerals ha estat treballant contra el tràfic de minerals, amb el suport de l’Agència Catalana de Suport al Desenvolupament (ACCD), l’Institut Català Internacional per la Pau (ICIP) i els donatius de més d’un centenar de persones a través de la campanya de crowdfunding.

El documental elaborat per GADHOP parla dels efectes que han tingut les regulacions internacionals en la població local congolesa que viu de l’extracció de minerals de conflicte.

També es presentaran els resultats de la investigació, ja presentats a Brussel·les el mes de març, sobre el comerç actual de minerals de conflicte a la República Democràtica del Congo i els reptes que encaren des d’Europa, desenvolupada per BetterChain.

L’entrada és lliure, però s’ha de confirmar assistència a través del correu suport@justiciaipau.org.

Data: 

Dimecres 03 jul

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Justícia i Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
suport@justiciaipau.org