Estrena del documental ‘Nugkui’, el espíritu del cacao

L’objectiu del documental és valorar i visibilitzar el treball dels eterns oblidats de la xocolata que mantenen viva la tradició del cultiu. Font: Enginyeria Sense Fronteres.
Sant Boi de Llobregat
Dimecres, 18/12/2019

El 18 de desembre, Enginyeria Sense Fronteres organitza la sessió als cinemes Can Castellet, Sant Boi de Llobregat.

El proper dimecres 18 de desembre a les 19.00 h, Enginyeria Sense Fronteres organitza l’estrena del documentalNugkui’, el espíritu del cacao.

L’objectiu del documental és valorar i visibilitzar el treball dels eterns oblidats de la xocolata, homes i dones habitants de les terres alt amazòniques del nord de Perú, que mantenen viva la tradició del cultiu. També es pretén mostrar la transformació i l’ús del cacau heretat dels seus ancestres.

El film fa un recorregut pels principals afluents del Marañón, endintsant-se en les plantacions centenàries de cacau de l’Almendral i La Muschca, on humils productors es resisteixen a convertir les seves finques de cacau en cultius d’arròs, cafè o en zones urbanitzables. Ells són els autèntics conservacionistes de les varietats originals del cacau nadiu amb un sabor i aroma fi, els quals suposen un llegat genètic d’incalculable valor.

El documental dirigit per Bérengère Sarrazin, ha estat produït per Laura Lucio i Enginyeria Sense Fronteres i compta amb música de Wakamuchao i José Alberto Osorio.

Data: 

Dimecres 18 des

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres
Correu electrònic de l'organitzador: 
organitzacio@esf-cat.org