"Estripem etiquetes. Desestigmatitzem l'edat!"

"Estripem etiquetes. Desestigmatitzem l'edat!"
Barcelona
Dilluns, 19/12/2016

Durant l’acte es debatrà sobre el tractament de les persones joves i la gent gran als mitjans de comunicació, analitzant en profunditat si existeix una imatge estereotipada d’aquests col·lectius.

Quin tractament rebem les persones joves als mitjans de comunicació? I la gent gran? Existeix una imatge estereotipada i estigmatitzada? Què podem fer per trencar les etiquetes existents?

El CNJC, el CJB i la FATEC organitzen la taula rodona "Estripem etiquetes. Desestigmatitzem l'edat!" per analitzar i debatre sobre el tractament de joves i gent gran als mitjans de comunicació.

Comptarem amb la participació i intervencions de dues expertes en comunicació social:

  • Mercè Pérez Salanova, investigador de la UAB especialitzada en envelliment i participació
  • Ariadna Fernández Planells, doctora en comunicació per la UPF i professora de la UIC. Especialista en joventut, moviments socials i comunicació

Durant el debat s’abordaran diferents temàtiques relacionades amb el tractament mediàtic de joves i gent gran: quina imatge es dóna, quins estigmes existeixen associats a l'edat, com es sensibilitza als i les professionals de la informació al respecte, quina lectura crítica en fem, què podem fer per eliminar les etiquetes existents...

L'entrada és gratuïta i al final de l'acte es servirà un petit aperitiu per a les persones assistents.

Data: 

Dilluns 19 des

Hora: 

19:00

Organitzador: 
CNJC, CJB, FATEC