Ex Abrupto - Festival 2019

 Font:
Moià
Dissabte, 13/07/2019

Diverses disciplines es podran veure al Festival Ex Abrupto: pintura, il·lustració, escultura, video-art, fotografia, performances, dansa contemporània, arts sonores i música experimental.

El Festival Ex Abrupto 2019, que comptarà amb la participació de nombrosos creadors tan locals, com nacionals com internacionals i que s’ha organitzat conjuntament amb el Restaurant Les Voltes de Moià, tindrà com a escenaris principals la fonda La Masia, un edifici històric actualment en desús, i la plaça Sant Sebastià on antigament hi reposava l’església de Sant Sebastià, cremada i destruïda durant la Guerra Civil espanyola.

Durant les 16 hores que durarà el Festival Ex Abrupto 2019 s’hi podran descobrir una gran diversitat de disciplines: pintura, il·lustració, escultura, vídeo-art, fotografia, performances, dansa contemporània, arts sonores i música experimental, s’hi donaran a conèixer obres d’artistes emergents, tan locals com internacionals, hi haurà concerts per a tots els públics, des de concerts de l’Orquestra de Cambra fins a concerts de noise industrial o djs d’electrònica, així com performances i instal·lacions artístiques o el mercat d’autoedició.

ESPAI EXPOSITIU: A les habitacions dormitori de la Masia i espais propers a l’edifici, es podran contemplar les diferents propostes artístiques seleccionades pel col·lectiu. Es donarà a conèixer l’obra d’artistes emergents, tant locals com internacionals. I gaudirem de l’obra d’artistes ja consolidats.

TROBADES IMPROBABLES: Es fusionaran projectes de so experimental amb danses i músiques tradicionals moianeses. Les trobades seran concebudes de forma abrupta i espontània. Sense haver-se conegut prèviament, artistes del món electrònic experimental, dansaires i músics tradicionals es trobaran a l’espai escènic i crearan una performance inèdita i irrepetible.

MÚSICA EXPERIMENTAL: L’espai més Ex Abrupto, “EXPERIMENTAL HALL”. Aquí hi podrem veure propostes arriscades d’electrònica experimental, “noise” i industrial.

ARTS SONORES: Una acurada selecció de concerts tindran lloc durant tot el dia a la plaça Sant Sebastià.

VIDEOART: Dins l’espai “AV/HALL” es presentarà una selecció de video-art internacional.

PERFORMANCE: El Festival Ex Abrupto no seria el què és sense la performance. Hi ha programada una mostra de propostes performàtiques rebels i irreverents que són l’ànima del festival.

MERCAT D’AUTOEDICIÓ: Enguany, el festival Ex Abrupto acollirà un cop més el mercat d’autoedició per encabir propostes autogestionades d’artistes que treballen al marge del sistema mercantilista de l’art i el comerç. Autoedició és edició popular, la seva forma és inclassificable i il·limitada. És llibertat d’expressió.

El festival s’organitza des del col·lectiu Ex Abrupto, juntament amb el restaurant Les Voltes de Sant Sebastià de Moià.

Pots consultar tots els artistes que hi participen aquí.

Data: 

Dissabte 13 jul

Hora: 

13:00

Organitzador: 
Col·lectiu Ex Abrupto
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@exabrupto.cat