Exposició ‘Àfrica en femení’ al Centre Cívic Zona Nord

Exposició ‘Àfrica en femení’ al Centre Cívic Zona Nord. Font: Fundació Solidaritat UB i RUIDO Photo
Barcelona
Dimecres, 04/05/2022 fins Dilluns, 30/05/2022

L’exhibició de la mostra s’emmarca en el Programa d’intervenció socioeducativa que Solidaritat UB desenvolupa a la zona nord del districte de Nou Barris.

La Fundació Solidaritat UB i RUIDO Photo organitzen l'exhibició de la mostra 'Àfrica en femení'. Aquesta exposició presenta les lluites i victòries de dones al Níger, Gàmbia i el Senegal. D'una banda, explica les dificultats que viuen les dones en àmbits com l'educació, la inserció en el mercat laboral, l'accés a recursos econòmics o els drets sexuals i reproductius. I, d'altra banda, recull com s'enfronten a aquests problemes i els superen a través de projectes de cooperació catalans.

L'activitat es duu a terme en el marc del Programa d’intervenció socioeducativa que Solidaritat UB du a terme a la zona nord del districte de Nou Barris. Aquest programa inclou, d'una banda, la gestió de l’edifici Eucaliptus, d'habitatges socials, i, d'altra banda, l’organització d’activitats de caràcter socioeducatiu amb la finalitat de dinamitzar la vida cultural i associativa del districte.

Data: 

Dimecres 04 Maig

Hora: 

18:00

Organitzador: 
Fundació Solidaritat UB
Correu electrònic de l'organitzador: 
solidaritatub@ub.edu