Exposició: ‘Atendre l’embaràs i el part a Barcelona: imatges i veus de professionals de la ciutat’

L’objectiu és vetllar per garantir els drets de les dones de diferents orígens culturals que reben assistència durant l'embaràs i el part. Font: Unsplash.
Barcelona
Divendres, 05/04/2019 fins Dimarts, 08/10/2019

Fins el 12 de març, Farmamundi Institut Català de la Salut organitza l’exhibició a ASSIR Sant Andreu, Barcelona.

Fins el proper divendres 12 de març, Farmamundi Institut Català de la Salut, amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona, organitzen l’exposició ‘Atendre l’embaràs i el part a Barcelona: imatges i veus de professionals de la ciutat’ a ASSIR Sant Andreu.

La mostra es podrà seguir gaudint en diversos Centres d’Atenció Primària (CAP) fins al 8 d’octubre de 2019.

A través de la visió de 30 professionals dels serveis d’atenció a la salut sexual i reproductiva, l’exposició fa una reflexió sobre l’experiència que viuen dones de diferents orígens culturals en l’atenció i l’acompanyament que reben per part del sistema sanitari públic català durant els processos de l’embaràs i el part.

Es tracta d’una continuació de la mostra prèvia ‘Estar embarassada i parir a Barcelona: imatges i veus de dones de la ciutat’, que abordava la visió d’aquestes mares. L’exposició actual canvia la perspectiva per abordar el punt de vista de les professionals.

La mostra, finançada per la direcció de Justícia Global i Cooperació Internacional de l’Ajuntament de Barcelona i coordinada per l’ONG Farmamundi, està formada per 19 peces artístiques (7 peces de fang i 12 quadres) i serà itinerant per alguns serveis ASSIR i per diversos CAPs de l’Institut Català de la Salut a la ciutat de Barcelona.

L’objectiu és generar espais de reflexió sobre les vivències de les professionals que atenen aquestes dones i vetllar per garantir els drets d’aquestes dones com a ciutadanes.

Data: 

Divendres 05 abr

Hora: 

10:00

Correu electrònic Organitzador: 
barcelona@farmamundi.org
Organitzador: 
Farmamundi