Exposició Catalunya, terra d’ateneus a Arenys de Munt

imatge exposició Catalunya, terra d'ateneus
Divendres, 08/02/2013 fins Diumenge, 24/02/2013

Coincidint amb el centenari del Centre Moral d’Arenys de Munt, l’entitat acollirà l’exposició itinerant Catalunya, terra d’ateneus, organitzada per la Federació d’Ateneus de Catalunya. Des del dia 8 fins el 24 de febrer estarà instal·lat a la Sala d'exposicions Municipal.

El dia 8 de febrer s’inaugura a Arenys de Munt l’exposició Catalunya, terra d’ateneus, un recorregut pel passat, el present i el futur de l’ateneïsme català. El Centre Moral d’Arenys de Munt ha decidit organitzar-la al municipi coincidint amb la celebració del seu centenari. En motiu d'aquesta efemèride l'entitat ha organitzat diferents activitats al llarg de l'any que es poden consultar al seu web.

L’exposició creada per la Federació d’Ateneus de Catalunya i comissionada per Territori Obert té com a objectiu descobrir a la societat la història de gairebé dos segles del moviment ateneïstic català a través del present, el passat i el futur dels seus ateneus. Una mostra que reconstrueix un dels punt neuràlgics d'un ateneu: el bar. I presenta el catàleg en forma de diari: El Punt Avui dels ateneus, un exemplar únic que recull en les seves pàgines, notícies atemporals relacionades amb els diferents ateneus membres de la Federació d'Ateneus de Catalunya.

Data: 

Divendres 08 febr

Hora: 

12:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
centre@centremoral.cat