Exposició “Catalunya, terra d’ateneus” a Gandesa

 Font:
Dissabte, 06/04/2013 fins Diumenge, 12/05/2013

L'exposició "Catalunya, terra d'ateneus" de la Federació d'Ateneus de Catalunya és un recorregut a través de la història del moviment ateneístic català. Des del mes de gener ha començat una itinerància per tot Catalunya i del 6 d'abril al 12 de maig es podrà visitar a Gandesa.

La Societat Unió Gandesana (SUG) de Gandesa acull des del dia 6 d'abril al 12 de maig de 2013 l'exposició "Catalunya, terra d'ateneus". Aquesta exposició és un recorregut a través del passat, el present i el futur del moviment ateneístic català amb imatges i informació d’algunes de les seves entitats més representatives.

Durant els mesos de desembre i gener més de 7.000 persones van poder-la visitar al Museu d’Història de Catalunya, a Barcelona, i des del mes de febrer ha iniciat una itinerància pel territori català que ja l’ha portat a Arenys de Munt i ara fins a Gandesa, a la Terra Alta.

La Federació d’Ateneus vol, amb aquesta exposició, donar a conèixer la importància dels ateneus en la societat civil catalana al llarg del segles i la seva transformació fins arribar a l’actualitat.

El dia 6 d’abril a les 12 hores tindrà lloc l’acte inaugural de l’exposició on hi assistiran el president de la SUG, Agustí Ubalde, l’alcalde de Gandesa i president del Consell Comarcal de la Terra Alta, Carles Luz, i el president de la Federació d’Ateneus de Catalunya, Salvador Casals.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges, de 11 a 14h i de 16 a 20h a la sala de la Societat Unió Gandesana (SUG).

Data: 

Dissabte 06 abr

Hora: 

12:00

Correu electrònic de l'organitzador: 
lajunta@sugandesana.cat