Exposició ‘Dones en peu de lluita: Colòmbia, Palestina, Mèxic’

Tot i ser una mostra de països diferents totes tres tenen un nexe en comú, dones lluitadores que en el seu dia a dia s’enfronten a la violència de gènere. Font: Unsplash.
Barcelona
Dijous, 23/01/2020

El 23 de gener, l’Associació Catalana per la Pau inaugurarà la mostra a l’Espai Jove Fontana, Barcelona.

El proper dijous 23 de gener, l’Associació Catalana per la Pau inaugurarà l’exposició ‘Dones en peu de lluita: Colòmbia, Palestina, Mèxic’.

L’objectiu és establir un coneixement directe entre les regions de Colòmbia, Plestina i Mèxic per boca de les comunitats i organitzacions locals. Aquest fet ha estat possible gràcies a quinze persones voluntàries, que a l’agost de 2019 es van desplaçar a aquests territoris.

Les tres brigades es van reunir i entrevistar amb diferents lideresses i activistes, acompanyades de les entitats sòcies locals de l’Associació Catalana per la Pau: Fundació per als Drets Humans i el Dret Internacional Humanitari del Centre i l’Orient Colombià (DHOC), Palestinian Farmers Union (PFU) i l’Observatori de Drets Humans dels Pobles (Mèxic).

Tot i ser una mostra de països diferents totes tres tenen un nexe en comú, dones lluitadores que en el seu dia a dia s’enfronten a la violència de gènere i a diferents violències polítiques, econòmiques, socials i culturals.

Durant l’acte inaugural es projectarà el documental ‘Palestina: Nissah’ i es presentaran oficialment les Brigades de Solidaritat 2020. L’entrada a la sessió és gratuïta.

Data: 

Dijous 23 gen

Hora: 

19:00

Organitzador: 
Associació Catalana per la Pau
Correu electrònic de l'organitzador: 
comunicacio@acpau.org