Exposició ‘Feminista havies de ser’

Exposició ‘Feminista havies de ser’.
Barcelona
Dimarts, 03/11/2020 fins Dimarts, 08/12/2020

Una forma creativa d'exposar els motius pels quals és necessari el feminisme com a moviment d’alliberament de les dones per transformar la societat i assolir la igualtat de gènere.

L'exposició ‘Feminista havies de ser’ reflecteix la situació de discriminació sistemàtica de més de la meitat de la població mundial i les dificultats que cada dia atravessen les dones només pel fet de ser-ho.

La comissària Natza Farré proposa un recorregut que mostra com el masclisme condiciona la societat i porta a la invisibilització de les dones per a situar-les en un segon terme en molts àmbits, quelcom que sovint no es percep perquè ha passat a formar part de la nostra cultura. Així, l’exposició pretén ser una mostra dels motius pels quals totes les reivindicacions feministes són justes i absolutament necessàries.

L’exposició es podrà visitar fins al proper 8 de desembre a la Sala 3 del Palau Robert (Barcelona). Davant de les noves mesures per aturar l’increment de casos de Covid-19 de Catalunya, és necessari demanar cita prèvia en aquest enllaç per poder visitar l’exposició.

Data: 

Dimarts 03 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Direcció General de Difusió del Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda
Correu electrònic de l'organitzador: 
palaurobert@gencat.cat