Exposició fotogràfica 'CurArt'

Imatge del cartell de l'exposició fotogràfica organitzada per la Fundació Lluís Coromina i la Facultat de Medicina de la UVic-UCC.
Vic
Dilluns, 03/06/2024 fins Divendres, 13/09/2024

El fotògraf Tino Soriano presenta un recull d'imatges que homenatja les professionals del món de la medicina i la sanitat.

La mostra 'CurArt' exposa un reportatge fotogràfic del fotògraf Tino Soriano a la Facultat de Medicina de la Universitat de Vic, qui ha coproduït l'exposició amb la col·laboració de la Fundació Lluís Coromina. L'exposició, que romandrà oberta al públic fins al 13 de setembre, posa en relleu l'art de curar, i dona visibilitat a l'esforç i la constància dels professionals del món sanitari. L'exposició recull una sèrie d'imatges realitzades durant les últimes quatre dècades a l'Institut Mental de Barcelona i finalitzada durant la crisi sanitària de la Covid.

La mostra retrata les vivències i situacions de diversos àmbits de la medicina, com les visites domiciliàries, la feina dels metges rurals o els serveis d'emergències. Així, el públic podrà veure imatges de diversos moments d'alguns espais sanitaris del país, com ara naixements, defuncions o operacions, així com l'ús de les noves tecnologies o el tractament de pacients amb malalties greus, entre d'altres.

Tino Soriano, reconegut fotògraf vinculat a la Fundació Lluís Coromina, fa una tasca de divulgació del món de la sanitat gràcies als seus reportatges fotogràfics. Soriano ha estat guardonat per la UNESCO, premiat per l'Organització Mundial de la Salut i per l'Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears, entre d'altres. A més, ha treballat com a fotògraf en dotzenes d'hospitals de tot el món i ha col·laborat amb diverses entitats mèdiques. Ara treballa en un projecte sobre medicina tradicional a diversos països amb National Geographic.

Data: 

Dilluns 03 juny

Hora: 

13:30

Organitzador: 
Fundació Lluís Coromina i la Facultat de Medicina de la UVic-UCC
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundaciolluiscoromina.org