Exposició fotogràfica del projecte «Criticart»

Fragment de la imatge del cartell de l'exposició
Barcelona
Dimarts, 12/12/2017 fins Divendres, 15/12/2017

Aquest projecte que es duu a terme al barri del Raval de Barcelona pretén que els i les joves reflexionin sobre la situació en què es troba la dona a la societat, per fer després un treball artístic i crític a partir del coneixement adquirit.

"Criticart" és una iniciativa d'AEIRaval que té com a origen una xerrada-taller sobre gènere que van fer dues noies feministes i musulmanes explicant el seu punt de vista sobre la igualtat de gènere i els reptes als què ens enfrontem per aconseguir-la.

L'activitat va tenir molt bona acollida i va generar un debat molt participatiu entre la cinquantena de joves de l'Aula Oberta de l'entitat que hi van assistir. Això ha servit per treballar a partir de fotografies que reflecteixen les reflexions i els sentiments generats, i per fer una exposició posteriorment.

L'exposició fotogràfica es podrà visitar entre els dies 12 i 15 de desembre a l’Espai Jove La Fontana, que es troba al carrer Gran de Gràcia, 190-192 de Barcelona.

El projecte "Criticart" està emmarcat dins el Programa per a l’adquisició de competències interculturals d'AEIRaval, finançat per l’Ajuntament de Barcelona.

Data: 

Dimarts 12 des

Hora: 

17:00

Organitzador: 
AEIRaval