Exposició fotogràfica 'Dones diverses' a Santa Coloma de Gramenet

Fotografia expocisió 'Dones diverses'
Santa Coloma de Gramenet
Dijous, 21/03/2024 fins Dimarts, 30/04/2024

Del 21 de març al 30 d'abril de 2024 podeu visitar l'exposició fotogràfica 'Dones diverses' a La Ciba de Santa Coloma de Gramenet.

'Dones Diverses', que es pot visitar a La Ciba, consta d’una compilació de 36 fotografies, acompanyades de testimonis en primera persona de diferents dones amb discapacitat. L’exposició està dividida en quatre temàtiques: Violència i discriminació; Empoderament i trencament; Autenticitat, plenitud i cures; i Cooperació.

A més, per entendre quina és la realitat de les dones amb discapacitat física i/o orgànica, l’exposició compta amb un espai de projecció de dades de context relacionades amb les fotografies i els relats, treballats per l’edició de “Dona, alça el vol 2023”. També disposa d'un espai de participació per a les persones assistents per promoure la reflexió vers les desigualtats que pateixen les dones amb discapacitat.

El projecte té com a objectiu visibilitzar, sensibilitzar i conscienciar sobre les múltiples discriminacions que pateixen les dones amb discapacitat física i/o orgànica en l’àmbit laboral, social i la seva quotidianitat, especialment en la incorporació al mercat de treball.

Més informació sobre l'exposició.

Data: 

Dijous 21 març

Hora: 

09:00

Organitzador: 
ECOM
Correu electrònic de l'organitzador: 
jtorrents@ecom.cat