Exposició fotogràfica “Les cares del CIE”

Cartell de l'esdeveniment. Font: Ruido Photo
Barcelona
Dimarts, 14/06/2016 fins Divendres, 02/09/2016

Dins el projecte RUIDO Photo, mostra les fotografies de Pau Coll, retrats i testimonis de vuit persones arrestades a Centres d’Internament d’Estrangers.

L’exposició “Les cares del CIE” és una mostra amb fotografies de l’artista Pau Coll que mostren els retrats i els testimonis de vuit persones que van ser arrestades en un Centre d’Internament d’Estrangers perquè no disposaven de documentació, patint abusos mentre esperaven que els deportessin. Dins el projecte “RUIDO Photo – Processos liminals”, l’exposició denuncia les agressions, el maltractament, la falta d’atenció mèdica i les morts que s’han produït als mencionats CIE.

“Les cares del CIE” s’emmarca en la quarta edició del festival DOCfield, el Festival de Fotografia Documental de Barcelona. És una iniciativa liderada per la fundació Photographic Social Vision que reconeix el valor social de la fotografia documental i del fotoperiodisme gràcies a un extens programa d’exposicions i activitats.

Amb tot, l’exposició es podrà visitar fins al pròxim 2 de setembre del 2016, de dilluns a dijous de 10:00h a 22:00h. El Centre Cívic Casa Orlandai és l’espai on s’acull l’exposició, concretament a la seva façana.

Data: 

Dimarts 14 juny

Hora: 

10:00

Organitzador: 
RUIDO Photo
Correu electrònic de l'organitzador: 
contact@ruidophoto.com