Exposició fotogràfica “Mar, Mort, Mans”

Imatge de l'exposició. Font: Barcelona Ciutat Refugi
Barcelona
Dimecres, 27/04/2016 fins Divendres, 30/09/2016

El Museu Marítim de Barcelona acull diferents mostres per sensibilitzar l’opinió pública sobre la crisi de les persones refugiades.

El Museu Marítim de Barcelona vol reivindicar i denunciar la situació que viuen les persones refugiades a la Mediterrània. Per fer-ho, ha organitzat una mostra que inclou diferents exposicions centrades en aquesta crisi. L’exposició es titula “Mart, Mort, Mans” i té l’objectiu de ressaltar el treballar humanitari que protagonitzen centenars de persones que voluntàriament lluiten per donar la mà i salvar vides.

Entre les exposicions s’hi pot trobar, per exemple, “Refugiats, l’odissea d’Europa”, que neix a iniciativa del Comitè per a l’Acollida de les Persones Refugiades (CCAR) i mostra les fotografies de Sergi Càmera. Les altres exposicions incloses són “Persones que salven persones”, “Vaixells d’ones, de sal i de mar”, “Conseqüències del Llevant”, “DocField16. Europe: Lost inTranslation” i “Peces biennals”.

L’exposició es pot visitar fins el 30 de setembre del 2016 tots els dies de 10:00 a 20:00h. Situada al barri del Raval, s’acull al Museu Marítim de Barcelona, on s’accedeix per la plaça del Portal de la Pau.

Data: 

Dimecres 27 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Museu Marítim de Barcelona
Correu electrònic de l'organitzador: 
m.maritim@diba.cat