Exposició fotogràfica 'MIrades de futur'

 Font:
Barcelona
Dimarts, 11/06/2019

Dimarts 11 de juny s'inaugura l'exposició fotogràfica 'Mirades de futur' elaborada per joves que es troben en la darrera fase de tutela en el marc d'un projecte de Punt de Referència.

L’exposició de fotografia participativa ‘Mirades de futur’ és un projecte col·lectiu elaborat pels nois i noies participants del projecte GR 16-18: Art per afrontar l’emancipació, amb l’acompanyament de mentores i mentors de l’entitat Punt de Referència, a partir de les seves reflexions, dubtes, experiències, preocupacions, inquietuds i somnis en relació al seu procés d’emancipació. L’exposició representa una mirada col·lectiva que convida a endinsar-se dins les seves vides per a fer visible allò que sovint queda invisible en el relat del jovent tutelat.

L’exposició serà allotjada a l’Espai de fotografia Francesc Català-Roca de Barcelona i s’inaugurarà dimarts 11 de juny a les 18 h.

El projecte GR 16-18 és un projecte de mentoria i fotografia que té per objectiu millorar els recursos d’emancipació dels i les joves d’entre 16 i 18 anys que es troben en la darrera fase de tutela i que són acollits en recursos residencials.

Data: 

Dimarts 11 juny

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@puntdereferencia.org
Organitzador: 
Punt de Referència