Exposició fotogràfica: “SPECIAL” pel Photogenic Festival

Cartell de l'esdeveniment. Font: Be Artsy
Barcelona
Dijous, 13/10/2016 fins Dijous, 27/10/2016

La recaptació de la venda de fotos serà destinada al projecte Chhaupadi/Cup, dedicat a la millora de les condicions de vida de nenes i dones a Nepal.

La inauguració de l'exposició “Special” feta durant el #CreativityPhotoProject a Amritsar (Índia) es farà el dijous dia 13 d'octubre de 2016 a les 20h. Amb la companyia d'una cervesa, la recaptació de la venda de fotos serà destinada al projecte Chhaupadi/Cup (març 2017), dedicat a la millora de les condicions de vida de nenes i dones a Nepal –posant èmfasi en els temes de la menstruació i higiene a les comunitats rurals-.

L'exposició fotogràfica, organitzada per l'ONG Be Artsy, es podrà veure fins el 27 d'octubre a la Room 28, al carrer de la Llibertat de Barcelona. Una part del projecte #CreativityPhotoProject es va desenvolupar a Índia, i un dels resultats és una sèrie de retrats de nois amb necessitats especials, a la venda per finançar el projecte, que es desenvoluparà de nou el 2017 a una zona remota de Nepal, a l’oest (Achcham), en aquesta ocasió centrat en nenes i dones, que allà pateixen el Chhaupadi (ja s’hi treballar allà el 2015).

La imatge i l’art a través de la fotografia són eines d’expressió, de comunicació, d’interrelació, d’inclusió, de denúncia, de creixement i de formació, dels col·lectius més vulnerables.

Data: 

Dijous 13 oct

Hora: 

19:00

Organitzador: 
ONG Be Artsy
Correu electrònic de l'organitzador: 
clara@beartsy.org