Exposició: Homenatge a Maria Casas al Casal de Barri del Raval

Cartell promocional de l'exposició. Font: Maria Casas
Barcelona
Dimecres, 15/11/2023 fins Dissabte, 13/01/2024

Del 16 de novembre de 2023 i fins al 13 de gener de 2024 es pot visitar l'Exposició 'Homenatge a Maria Casas', artista i veïna molt implicada amb la vida associativa del Raval.

L'Associació Institut de Promoció a la Cultura Catalana (AIPCC) i el Casal de barri del Raval han organitzat aquest homenatge a la veïna, Maria Casas, que va iniciar-se el dia 15 amb la descoberta de la placa que dona el seu nom a una de les sales del Casal.

L'exposició retrospectiva recull fotografies, escrits, dibuixos, objectes i narracions de Maria Casas mostrant i valorant la seva petjada al barri del Raval de Barcelona. Es podrà visitar de dilluns a divendres, de 9 a 21 h i els dissabtes, de 10 a 15 i de 16 a 21 hores.

Maria Casas i la seva mare, van participar també del projecte 'Mediateca' de la cooperativa Colectic, SCCL. L’any 2018, Maria Casas va rebre la Medalla d’Honor de Barcelona en reconeixement a la seva tasca de difusió i recuperació de la memòria històrica del barri del Raval i de la seva participació en les xarxes veïnals, per a la millora del barri i de la ciutat.

Data: 

Dimecres 15 nov

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Associació Institut de Promoció a la Cultura Catalana (AIPCC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
aipcc@yahoo.es