Exposició: 'Imatges contra l'oblit - Memòria Històrica Palestina'

Fragment de la imatge del cartell principal de l'exposició 'Imatges contra l'oblit'. Font: Ester Pérez Berenguer.
Barcelona
Dijous, 13/01/2022 fins Dissabte, 26/02/2022

La Comunitat Palestina de Catalunya i l'Associació SUDS presenten una exposició fotogràfica per posar en valor la memòria històrica palestina.

Des del 13 de gener al 26 de febrer de 2022, el Centre Cívic Pati Llimona de Barcelona acollirà l'exposició 'Imatges contra l'oblit', organitzada per la Comunitat Palestina de Catalunya i l'Associació SUDS. El projecte vol mantenir viva i posar en valor la memòria històrica palestina a través d'àlbums de fotos familiars, documentació administrativa, i altres objectes amb una elevada càrrega històrica, mostrats per membres de la comunitat palestina a Catalunya, que han obert casa seva a Ester Pérez Berenguer (foto) i a Manuel Atuán Facuse (vídeo).

La negació de la presència del poble palestí a la seva pròpia terra és una problemàtica que fa anys que pateix la comunitat palestina. Aquesta idea d'esborrar l'existència d'un poble té molta presència a la història de l'Estat d'Israel. A l'exposició, es mostra aquest esforç per continuar explicant la història del poble palestí, on s'exposen les vivències de la Nakba a Catalunya. El dimecres 13 de gener a les 18.30 h se celebra la inauguració, amb actuació de llaüt palestí.

Data: 

Dijous 13 gen

Hora: 

18:30

Organitzador: 
Comunitat Palestina de Catalunya i Associació SUDS
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@suds.cat