Exposició 'L'aigua allà i aquí'

Fragment de la mostra 'L'aigua aquí i allà', exposada a Manresa fins al 4 de setembre. Font: Fons Català de Cooperació al Desenvolupament
Manresa
Diumenge, 04/09/2022

De la mà d'Enginyeria Sense Fronteres, arriba a Manresa l'exposició que pretén donar a conèixer la relació que té el nostre territori i la resta del món amb l'aigua.

El Museu de la Tècnica de Manresa acull, fins al 4 de setembre, l'exposició 'L'aigua allà i aquí', una mostra coordinada per Enginyeria Sense Fronteres (ESF), l’Ajuntament de Manresa i Aigües de Manresa. L'objectiu principal és sensibilitzar la ciutadania sobre l'actualitat del dret humà a l'aigua i el sanejament a escala mundial d'aquest bé essencial, a més de plasmar com es gestiona l'aigua a Catalunya i, en concret, a la ciutat de Manresa.

La mostra consta de nou plafons que expliquen els diferents projectes de cooperació i la relació que té el nostre entorn i la resta del món amb l'aigua, una informació que es dona a conèixer a totes les persones interessades a aprofundir en la gestió d'aquest recurs imprescindible per a la vida. L'exposició es pot visitar gratuïtament, de dimarts a diumenge, de 10 a 14 h.

Data: 

Diumenge 04 set

Hora: 

14:00

Organitzador: 
Enginyeria Sense Fronteres, Ajuntament de Manresa i Aigües de Manresa.
Correu electrònic de l'organitzador: 
contacta@esf-cat.org