Exposició: Migració i desplaçament de les persones per causes ambientals

 Font:
Lleida
Dilluns, 06/11/2023 fins Dijous, 30/11/2023

L'exposició destaca les conseqüències del canvi climàtic i la manca de protecció legal per als desplaçats, cridant a canvis normatius.

El canvi climàtic està causant que persones i comunitats hagin de deixar les seves llars i territoris. L'exposició 'Migració i Desplaçament per Causes Ambientals' utilitza il·lustracions per mostrar aquesta realitat i denunciar els riscos que afronten les persones que lluiten pel medi ambient i els drets humans.

La legislació internacional actual no ofereix protecció adequada per a les persones que es veuen forçades a migrar a causa dels impactes ambientals, i no reconeix el dret d'asil en aquests casos. L'exposició destaca la importància de canviar les lleis per garantir els drets humans d'aquestes persones.

Aquest esdeveniment forma part del projecte 'Protegim el Dret a Defensar un Futur per a Tothom', que és dut a terme per l'Associació Entrepobles i l'Institut de Drets Humans de Catalunya amb el suport financer de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.

Data: 

Dilluns 06 nov

Hora: 

12:00

Organitzador: 
Associació Entrepobles
Correu electrònic de l'organitzador: 
info@entrepueblos.org