Exposició ‘Sense biodiversitat no hi ha vida’ a la Biblioteca Zona Nord

Exposició ‘Sense biodiversitat no hi ha vida’
Barcelona
Divendres, 05/04/2024 fins Dimarts, 30/04/2024

La mostra s'inaugurarà el dilluns 8 d’abril, a les 18 hores, amb una xerrada sobre biodiversitat a càrrec d’Ecologistes en acció.

La Fundació Món-3 i la Fundació Solidaritat UB organitzen l'exhibició de l'exposició 'Sense biodiversitat no hi ha vida', del 5 al 30 d'abril, a la Biblioteca Zona Nord - Mària Sànchez del districte de Nou Barris.

La inauguració de la mostra serà el dilluns 8 d'abril, a les 18 hores, amb una xerrada sobre biodiversitat a càrrec d'Ecologistes en acció.

En el mateix acte es presentarà el projecte 'Del Besòs al Senegal, una opció comuna per la justícia ambiental', en què s'emmarca l’activitat, que està cofinançat per la Direcció de Serveis de Drets Humans, Justícia Global i Cooperació Internacional de l'Ajuntament de Barcelona.

La iniciativa pretén potenciar un espai d’innovació ambiental en els barris de la Zona Nord, que millori les capacitats dels agents del territori en la lluita contra l'emergència climàtica i per la sostenibilitat. Al mateix temps, el projecte busca conscienciar sobre els efectes de l'emergència climàtica al nord del Senegal, posar de relleu les semblances existents amb els efectes a casa nostra, i compartir les lluites per la justícia ambiental en els dos indrets.

Data: 

Divendres 05 abr

Hora: 

09:30

Organitzador: 
Fundació Solidaritat UB
Correu electrònic de l'organitzador: 
solidaritatub@ub.edu