Exposició "Tecnologies i Cooperació per a la Desenvolupament", a la UPC

 Font:
Barcelona
Dimecres, 22/04/2015 fins Dissabte, 09/05/2015

L'ETSECCPB acull fins el 9 de maig una exposició oberta i gratuïta sobre la relació entre la tecnologia i la cooperació per al desenvolupament. El CCD dóna l'oportunitat de fer l'exposició itinerant si hi ha entitats o centres interessats.

L'Escola Tècnica Superior d'Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona (ETSECCPB) és la ubicació on el Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC ha escollit per col·locar-hi l'exposició "Tecnologies i Cooperació per al Desenvolupament".

L'objectiu és acostar al públic universitari la relació entre la tecnologia i els coneixements tècnics de les àrees abordades a la UPC amb la cooperació per al desenvolupament. A més, l'exposició pretén donar a conèixer el treball que la comunitat universitària dur a terme en aquesta temàtica.

El material és al vestíbul de l'ETSECCPB des del passat 22 d'abril i hi serà fins el 9 de maig, de manera oberta i gratuïta. A més, el CCD dóna l'oportunitat de fer-la itinerant, de manera que si altres escoles, facultats, universitats, centres cívics o diferents institucions tenen interès en compartir-la, és possible posant-se en contacte amb el CCD.

Data: 

Dimecres 22 abr

Hora: 

00:00

Organitzador: 
Centre de Cooperació per al Desenvolupament de la UPC
Correu electrònic de l'organitzador: 
info.ccd@upc.edu