Exposició: ‘World Press Photo 2019’

L'exposició dona a conèixer els treballs guanyadors del prestigiós concurs de fotoperiodisme i narrativa digital. Font: Getty Images Brent Stirton. Font: Font: Getty Images Brent Stirton. World Press Photo dona a conèixer els treballs guanyadors del prestigiós concurs de fotoperiodisme i narrativa digital. Font: Getty Images Brent Stirton.
Barcelona
Dissabte, 27/04/2019 fins Diumenge, 26/05/2019

Del 27 d’abril al 26 de maig, la Fundació Photographic Social Vision organitza la mostra al CCCB, Barcelona.

Des del 27 d’abril i fins el 26 de maig, la Fundació Photographic Social Vision organitza l’exposició World Press Photo 2019.

Amb el lema ‘les històries que importen’, l’objectiu de l’exposició és donar a conèixer els treballs guanyadors del prestigiós concurs de fotoperiodisme i narrativa digital.

L’edició d’enguany compta amb 134 fotografies guanyadores d’entre els 78.801 treballs presentats a concurs, amb un total de 4.738 fotògrafs i fotògrafes internacionals participants.

Des de fa 15 anys, l’exposició ofereix una experiència que va més enllà de l’observació de les obres. La Fundació Photographic Social Vision presenta un programa d’activitats paral·leles i visites comentades a escoles, empreses, col·lectius en risc i públic en general per enriquir la comprensió de l’actualitat i generar un debat sobre les funcions, valors i reptes del fotoperiodisme.

Paral·lelament, també es realitzarà la projecció dels treballs guanyadors de les categories de format llarg i curt del concurs de Narrativa Digital, oberta al públic a l’auditori del CCCB.

L’exposició comença la gira mundial a Àmsterdam i es podrà visitar al llarg de l’any en un total de 100 ciutats i 45 països arreu del món, amb una audiència global de més de 4 milions d’espectadors.

El preu de l’exposició és de 7€ i el de les visites comentades de 9€.

Data: 

Dissabte 27 abr

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Fundació Photographic Social Vision
Correu electrònic de l'organitzador: 
psv@photographicsocialvision.org