Extracció de planta invasora a Altafulla

Exemple d'un detall del bosc, amb plantes que creixen al voltant del tronc d'un arbre. Font: Pixabay.
Altafulla
Dissabte, 15/01/2022

El 15 de gener el GEPEC organitza una activitat de voluntariat per retirar la flora invasora a la finca del Canyadell, situada a Altafulla.

El Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC) proposa una activitat voluntària, adreçada a famílies i adults, de recuperació de les plantes autòctones del bosc mediterrani per evitar que la flora invasora deteriori els nostres ecosistemes. L'acció es durà a terme a la finca Canyadell, als voltants de la població d'Altafulla (Tarragonès), amb l'objectiu de protegir la vegetació de l'entorn natural que desemboca a la platja del Canyadell, una zona d'elevat interès natural i vegetatiu.

L'activitat es durà a terme el dissabte 15 de gener, de 10 a 13 h. Cal portar roba còmoda, i s'agrairà l'aportació de guants de treball i aixades, si en teniu. Cal inscriure's prèviament, mitjançant aquest enllaç, amb el qual acceptareu seguir la normativa de seguretat de Covid-19 durant tota l'activitat, i les instruccions i recomanacions de la monitora o guia.

Data: 

Dissabte 15 gen

Hora: 

10:00

Organitzador: 
Grup d'Estudi i Protecció dels Ecosistemes Catalans (GEPEC)
Correu electrònic de l'organitzador: 
activitats@gepec.cat