FemArt. Mostra d'art feminista

FemArt, mostra d'art feminista (Foto: FemArt)
Barcelona
Dijous, 21/02/2019

Xerrades sobre diferents àmbits relacionades amb l'art i el feminisme, una ocasió imprescindible per aprendre possible gràcies a la preseverança i els esforços d'aquest sector cultural.

FemArt és un projecte de l'espai Ca La Dona, un referent de l'acció feminista a la ciutat de Barcelona. Des de fa 25 anys, s'organitza la Mostra d'Art Feminista, 'FemArt', un cicle de trobades que vol treballar la relació entre imatge, memòria i història des d’una perspectiva feminista tot revisant l’efecte i el sentit de la lluita feminista sobre la producció artística i la creació d’un altre imaginari a la Barcelona post franquista.

Cada dijous de gener i febrer, a partir del 24 de gener, l’espai de Ca La Dona acollirà una xerrada, fins arribar a cinc, relacionades amb cinc eixos temàtics diferenciats. Dijous, 21 de febrer, l'àmbit que es tractarà girarà a l'entorn de l'art i la cultura, amb una xerrada que duu per títol 'L'educació artística serà feminista o no serà!'. La sessió estarà oberta al públic mixt en general i inclourà una performance sorpresa. Es realitzarà a les 18 h a la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona.

Data: 

Dijous 21 febr

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
info@caladona.org
Organitzador: 
Associació Ca La Dona