Fent xarxa contra el malbaratament alimentari

De l'1 al 3 de juliol la Universitat d'Estiu de Mercabarna presentarà iniciatives orientades a lluitar contra el malbaratament alimentari.
Barcelona
Dilluns, 01/07/2019 fins Dimecres, 03/07/2019

De l'1 al 3 de juliol la Universitat d'Estiu de Mercabarna presentarà iniciatives orientades a lluitar contra el malbaratament alimentari.

La segona edició de la Universitat d'Estiu de Mercabarna tractarà el tema del malbaratament alimentari. Per aquest motiu esdevindrà un fòrum de debat i de transferència de coneixement entre professionals i el món acadèmic, i es presentaran iniciatives que minimitzen els residus alimentaris a la cadena agroalimentària.

El curs és una oportunitat per realitzar un anàlisi del malbaratament alimentari en l’àmbit internacional i local i marc normatiu vigent, per adquirir coneixement actualitzat sobre els reptes i les oportunitats que presenta aquesta problemàtica dins del sector agroalimentari, la restauració i els consumidors, per intercanviar coneixements i experiències innovadores per reduir el malbaratament i per fer networking amb la resta de participants.

De l'1 al 3 de juliol, s'ofereix un curs gratuït adreçat a persones relacionades amb el sector alimentari des de persones vuinculades a les empreses, a les entitats i col·lectius que impulsen projectes de consum responsable i reaprofitament d’aliments, professionals que vulguin aprofundir en les darreres novetats legislatives i projectes vinculats a la lluita contra el malbaratament d’aliments, o a estudiants universitaris de grau, màster o postgrau procedents d'enginyeries, economia, química, ciències ambientals i biològiques.

Hi intervindran representants institucionals tal com: l'Organització de les Nacions Unides per a l'Agricultura i l'Alimentació (FAO), el Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, l'Agència Catalana de Residus i membres de projectes impulsats per la Unió Europea ECOWASTE4FOOD i REFRESH.

Data: 

Dilluns 01 jul

Hora: 

09:00

Organitzador: 
Universitat d’Estiu de Mercabarna
Correu electrònic de l'organitzador: 
universitatestiu@mercabarna.cat