'Fes un Gest per l'ELA!'

'Fes un Gest per l'ELA!'
Dissabte, 17/06/2017 fins Diumenge, 25/06/2017

La campanya pretén arribar a tots els pobles implicant als Ajuntaments i Colles Castelleres de tota Catalunya.

En motiu del Dia Mundial de l'ELA, des de la Fundació Miquel Valls es demana que el proper 21 de juny, per donar a conèixer L'Esclerosi Lateral Amiotròfica i el projecte que desenvolupa l’entitat, tothom qui ho desitgi es faci una fotografia Fent el Gest per l’ELA i la pengi a les xarxes socials.

A més a més, la campanya de visibilitat pretén arribar a tots els pobles implicant als Ajuntaments i Colles Castelleres de tota Catalunya. Per aquest motiu, es busca que els ajuntaments il·luminin un edifici del municipi de color verd, color de l'entitat la nit del 21, a més a més de que tot el consistori també es faci una fotografia fent el Gest per l’ELA i la pengin a les xarxes socials. Les colles castelleres de tot el territori també donaran suport a la campanya fent un pilar on l'enxaneta hi estarà fent el Gest per l'ELA.

Totes les persones que participin a la campanya, ja siguin els consistoris, les colles castelleres o particulars, poden utilitzar l’etiqueta #fesungestperlela, #fesungestperlela2017, #fundaciomiquelvalls, #diamundialela i #ela.

Agenda de gestos per l’ELA

Més informació

Data: 

Dissabte 17 juny

Hora: 

07:00

Organitzador: 
Fundació Miquel Valls