Fes un gest per l'ELA: Kms x l'ELA. Maresme 5K a Calella

Fes un gest per l'ELA
Calella
Dissabte, 29/08/2015

Dins la Campanya de la Fundació Catalana d'ELA Miquel Valls "Fes un gest per l'ELA: Kms x l'ELA", el proper 29 d'agost s'organitza la curs Maresme 5K a Calella.

El circuit Maresme 5k com anys anteriors es torna afegir a la lluita contra l’ELA, aquest cop adherint-se a la campanya “Fes un Gest per l’ELA: Kms x l’ELA”. Us convidem a participar a aquest circuit solidari! La cita, que serà a les 8 del vespre, i amb un recorregut de 5km davant del mar, tindrà lloc a Calella el 29 d’agost, sota l’organització de GESPORT i la col·laboració de Ajuntament d'aquesta població.

Aquesta cursa és oberta a tothom, assequibles a tots els públics i edats i en un entorn incomparable, just al costat del mar. A més, tal i com es va fer en anys anteriors, aquesta cursa serà solidària ja que l’organització destinarà 1 euro de cada inscripció a la Fundació Miquel Valls.

La inscripció està oberta fins les 21h del dia anterior a la prova i les podeu fer fent clic aquí.

Per més informació podeu entrar al web oficial de les curses.

Aquesta cursa està adherida a la campanya de la Fundació “Fes un Gest per l’ELA: KMS x L’ELA”, les persones que hi participen i les que potser no hi poden ser però volen col·laborar poden convertir els seus kms, recorreguts o ficticis, en donatius a la pàgina web de la campanya.

Moltes gràcies a tots els participants que hi assisteixin i també a GESPORT i als ajuntaments organitzadors per fer aquest Gest per l’ELA!

Data: 

Dissabte 29 ag

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Gesport i Fundació Miquel Valls
Correu electrònic de l'organitzador: 
ela@fundaciomiquelvalls.org