Festa Associa't 2023

Cartell Festa Associa't 2023. Font: Festa Associa't
Barcelona
Dissabte, 23/09/2023 fins Dilluns, 25/09/2023

Els dies 23, 24 i 25 de setembre en el marc de les festes de la Mercè de Barcelona, hi tindrà lloc la Festa Associa't, la celebració de l'associacionisme per excel·lència de la ciutat, amb multitud d'espectacles i activitats.

La Festa Associa't torna un any més a la ciutat de Barcelona els dies 23, 24 i 25 de setembre, durant La Mercè. Es tracta d'una celebració adreçada al teixit associatiu que és gestionada per l'Espai Torre Jussana, carregada de propostes escèniques i més de vuitanta activitats lúdiques, participatives i familiars distribuïdes en àmbits temàtics.

Anualment, contribueix a donar visibilitat i a enfortir els projectes i les entitats barcelonines que els impulsen. Enguany arriba amb novetats, amb tres espais neuràlgics per donar veu a les associacions que hi participen: la plaça de Sònia Rescalvo, al parc de la Ciutadella, com a espai principal; l'avinguda de la Catedral, i Ràdio Rambles, al carrer la Rambla, 114.

En aquest últim espai és des d’on s’emetrà un any més Ràdio Associa't, un projecte coproduït amb la Xarxa de Ràdios Comunitàries de Barcelona i diverses ràdios de la ciutat, que permetrà escoltar el mitjà en directe durant vuit hores, esdevenint l’altaveu de les entitats. Consulteu el programa per conèixer les diverses activitats.

Data: 

Dissabte 23 set

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Espai Torre Jussana
Correu electrònic de l'organitzador: 
tjussana@bcn.cat