Festa del Voluntariat de Mataró

Campanya voluntariat Mataró
Mataró
Dijous, 29/11/2018

És l'acte central de les activitats de la campanya ‘Fem voluntariat, fes voluntariat’, que porta com a objectiu promoure accions d'aquest tipus a la capital del Maresme.

Aquesta iniciativa està organitzada pel Punt del Voluntariat de l’Ajuntament de Mataró amb la col·laboració del grup de treball d’entitats de voluntariat de la ciutat, que han programat conjuntament una trentena d’activitats al voltant del 5 de desembre, dia en què es celebra el Dia Internacional del Voluntariat.

la Festa del Voluntariat tindrà lloc el dijous 29 de novembre a partir de les 20 hores al Casal l’Aliança, però la campanya ‘Fem voluntariat, fes voluntariat’, que es duu a terme del 15 de novembre al 18 de desembre, compta amb una programació és molt diversa. Hi haurà xerrades, conferències, jornades, recapte d’aliments, tallers, concerts, marató de donació de sang, gimcana familiar, trobada de parelles lingüístiques i molt més.

També es faran activitats per reflexionar amb els infants i dues exposicions a les biblioteques públiques sobre voluntariat ambiental i sobre voluntariat internacional femení. L'activitat formativa que porta com a premissa 'L’auto cura millora la nostra autoestima' intentarà fer més saludable la vida de les persones voluntàries.

A Mataró hi ha més de 700 entitats i centenars de persones que duen a terme tasques de voluntariat en el seu temps lliure i en diferents àmbits com són el social, el cultural, el comunitari, l'ambiental, l'esportiu o el de la cooperació internacional, entre d'altres. Si vols fer voluntariat a Mataró, contacta amb el seu Punt del Voluntariat.

Data: 

Dijous 29 nov

Hora: 

20:00

Organitzador: 
Ajuntament de Mataró
Correu electrònic de l'organitzador: 
participacio@ajmataro.cat