Festa del Voluntariat del Prat

La festa serà un espai de trobada entre persones voluntàries, entitats i ciutadania que combina reflexió, reconeixement i diversió. Font: Unsplash.
El Prat de Llobregat
Divendres, 14/06/2019

El 14 de juny, la Taula del Voluntariat organitza l’activitat a la Plaça de l’Agricultura, el Prat de Llobregat.

El proper divendres 14 de juny a partir de les 18.00 h, la Taula del Voluntariat organitza la Festa del Voluntariat del Prat.

L’objectiu de la festa d’enguany és doble. Per un costat, es vol reconèixer i agrair la tasca de totes les persones voluntàries i, d’altre banda, apropar el voluntariat a la gent jove del Prat.

La festa serà un espai de trobada entre persones voluntàries, entitats i ciutadania que combina reflexió, reconeixement i diversió per a tothom qui vulgui participar.

La jornada s’iniciarà amb una conferència a càrrec de Noemí Fuster de BonDiaMon. A continuació, es donarà pas a una dinàmica entre persones voluntàries amb l’objectiu de connectar-se entre elles i conèixer la resta de projectes de voluntariat, dinamitzat per l’Agrupament Escolta i guia Anton Vilà.

Per finalitzar la festa, es realitzarà un concert a càrrec del grup pratenc Solpops Versions i un pica-pica de germanor.

L’activitat compta amb la col·laboració de diferents entitats, com la Fundació Catalana de l’Esplai, l’Agrupament Escolta i Guia Anton Vilà, l’associació Espigoladors, Creu Roja del Prat de Llobregat i la Fundació Rubricatus.

Data: 

Divendres 14 juny

Hora: 

18:00

Correu electrònic Organitzador: 
aeigantonvila@gmail.com
Organitzador: 
Agrupament Escolta i Guia Anton Vilà