Festa Esplai 2024

Cartell de celebració de Festa Esplai. Font: Fundesplai.
El Prat de Llobregat
Dissabte, 04/05/2024

Fundesplai organitza la 36a edició de Festa Esplai, una festa per a tothom amb més de 50 activitats

Dissabte 4 de maig se celebra al Parc Nou del Prat de Llobregat la 36 edició de la Festa Esplai! Una gran activitat oberta a tothom; infants, joves, adults, monitors i monitores d’arreu de Catalunya.

Aquesta gran festa gratuïta acull més de 50 activitats lúdiques i educatives per a que tothom pugui jugar, gaudir i aprendre.

Celebrarem activitats amb noves tecnologies, jocs tradicionals, tallers sobre sostenibilitat, hi haurà espais per a la petita infància, dinàmiques per a joves, esports... Altrament, hi haurà la gran Festa del Ball 'Bo. Sa. D’aquí'! Amb els artistes Sara Roy, Ginestà, Xiula, Edu Esteve, Suu, Sofia Coll i Chung Man.

Festa Esplai és possible gràcies al treball de moltes persones voluntàries i treballadores, la participació dels esplais i la col·laboració d’altres institucions i empreses. Amb aquesta celebració es vol donar el tret de sortida a la campanya d’estiu de Fundesplai que inclou casals, colònies, camps de treball, rutes, intercanvis i vacances en família amb el lema “Un estiu per viure”.

Data: 

Dissabte 04 Maig

Hora: 

11:00

Organitzador: 
Fundesplai
Correu electrònic de l'organitzador: 
fundacio@fundesplai.org